

Kości do żucia Filippets z mięsem kozy cechuje niebywała delikatność – dzięki czemu są lekkostrawne, o wysokiej przyswajalności przez organizm. Kozina, jako chude mięso, z powodzeniem może być podawana psom z nadwagą.
Kości do żucia Filippets wykonane są z naturalnej, wysokiej jakości skóry wołowej. Skład wypełnienia został dobrany tak, by dostarczyć Twojemu psu najlepszych wartości odżywczych, jednocześnie zapewniając wysoką smakowitość produktu.
Mięso kozy cechuje niebywała delikatność – dzięki czemu jest lekkostrawne, o wysokiej przyswajalności przez organizm. Bogate jest w związki mineralne takie jak: wapń, fosfor i żelazo oraz mikroelementy (zwłaszcza cynk i miedź), a także w witaminy: C, B1, B2, B6, B12 i PP. Kozina, jako chude mięso, z powodzeniem może być podawana psom z nadwagą.
Skład:
skóra wołowa 95%,
koza 3%,
penisy wołowe 2%.
Składniki analityczne:
białko surowe 96,5%,
oleje i tłuszcze surowe 1,8%,
popiół surowy 1,0%,
błonnik surowy 0,7%.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Podawać psu pomiędzy posiłkami oraz zapewnić dostęp do świeżej wody.
Zalecana ilość to 1-2 kości dziennie (w zależności od masy ciała psa). Podawać psu tylko pod nadzorem opiekuna.